074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Buitenzonwering Hengelo

Voor kwaliteit buitenzonwering in Hengelo kunt u terecht bij Kamers Zonwering. De zonwering biedt bescherming tegen ongewenst zonlicht en UV-straling. Welk soort buitenzonwering past bij uw woning, uw stijl en wensen? U vindt bij Kamers Zonwering vele mogelijkheden in de toepassing van:

Kamers Zonwering is dé specialist in buitenzonwering voor Hengelo en omgeving

Met markiezen creëert u een authentieke uitstraling terwijl screens juist zorgen voor een strakke uitstraling van uw woning of pand. Bij Kamers Zonwering in Hengelo vindt u de best passende buitenzonwering voor uw situatie. Wij kunnen u voorzien van uitstekend advies en u informeren over mogelijke toepassingen. De verschillende soorten buitenzonwering zijn uitvoerbaar in talloze variaties, waarbij u ruime keuze heeft in materialen, kleuren en soorten bediening. Voor de best passende zonwering is bij ons in Hengelo ook maatwerk voor buitenzonwering mogelijk.

Kamers Zonwering uit Hengelo realiseert buitenzonwering op maat

Kom eens langs in onze showroom in Hengelo en laat u inspireren door de vele mogelijkheden in buitenzonwering. Kamers Zonwering is dealer van diverse kwaliteit fabrikanten, waaronder Luxaflex®, Markilux®, Heroal® en Sunmaster®. Voor de bediening van uw buitenzonwering heeft u bij ons in Hengelo de keuze uit handmatige bediening, elektrische bediening en zelfs automatische bediening door toepassing van een zon- en windmeter. Maak uw wensen voor buitenzonwering bij Kamers Zonwering in Hengelo kenbaar en wij vertalen uw wensen en eisen graag voor u in de best passende oplossing.

Openingstijden

Maandag - Gesloten (Montage)
Dinsdag - Gesloten (Montage)
Woensdag - 13:30 tot 17:30
Donderdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 20:00
Vrijdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 17:30
Zaterdag - 10:00 tot 15:30

Het is uiteraard mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak in te plannen in de showroom of bij u op locatie

Contact

Kamers Zonwering & Raamdecor
Marskant 16
7551 BV HENGELO ov
T: 074 - 2433770
E: info@kamers-zonwering.nl