074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn op elk terras op z’n plek. Met diverse mogelijkheden op het gebied van cassettes, bedieningen en doeken zijn knikarmschermen in veel situaties toepasbaar. Creëer met dit type zonnescherm een sfeervolle plek om te zitten. De compacte cassettes worden gemonteerd middels steunen en de knikarmen zorgen dat het scherm de gewenste uitval heeft.

Op elk terras

Met één druk op de knop, of via een eenvoudige handbediening, wordt de gewenste schaduw verkregen om uw huis te beschermen tegen de zon óf er wordt een fijne plek gecreëerd om te allen tijde te zitten. Knikarmschermen zijn leverbaar in diverse designcassettes en in alle kleuren en maten. Vaak zijn dit type schermen ook toe te passen met een uitrolbare volant zodat u ook de laagstaande zon kunt weren. De Markilux knikarmschermen zijn verkrijgbaar in kleine en grote breedtematen. Afhankelijk van de situatie kan er met een knikarmscherm een uitval gecreëerd worden tot wel 4 meter.

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Knikarmschermen geplaatst door Kamers Zonwering

Horizontale jaloezieën
Header Raambekleding
Hordeuren

Onze merken