074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Buiten jaloezieën

Jaloezieën zijn niet alleen binnen als raamdecoratie ideaal, maar ook buiten werkt dit systeem uitstekend als zonwerend product. Buitenjaloezieën geven u de mogelijkheid om de lamellen te kantelen in een door u gewenste positie. Daarmee kunt u dus gemakkelijk de lichtinval en de inkijk regelen. Naast de functionele werking van dit systeem geven buitenjaloezieën een bijzonder moderne uitstraling aan uw huis.

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

U kunt de hoogte en de kantelhoek van de buitenjaloezieën afstellen voor de juiste hoeveelheid licht in de ruimte. Doordat u ook de kantelhoek van de jaloezieën goed kunt afstellen, kunt u ongewenste schittering van zonlicht optimaal beperken. Voor de bediening heeft u keuze tussen handbediening of elektrische bediening. Het bedieningsgemak kan bovendien extra worden vergroot met extra opties.

Waarom kiezen voor buitenjaloezieën?

Moderne uitstraling
Uitstekende bescherming tegen zonlicht
Van volledige verduistering tot een schitterende lichtinval
Duurzaam product
Uitgebreid assortiment aan kleuren en lamellen

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Uitvalschermen geplaatst door Kamers Zonwering

Buitenjaloezie ons werk

Onze merken