074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

HOUTEN JALOEZIEËN

De natuurlijke uitstraling van houten jaloezieën zorgt voor een warme uitstraling in iedere woonruimte. De houten jaloezieën worden gemaakt van hout met het FSC-keurmerk. Dit houdt in dat het gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bij houten jaloezieën denkt u misschien alleen aan de natuurlijke kleur van hout, maar niets is minder waar. De jaloezieën zijn geheel verkrijgbaar in iedere persoonlijke kleur en ook in het wit en zwart.

Houten jaloezieën zorgen voor een unieke warme uitstraling van uw woonruimte

De houten jaloezieën worden vervaardigd uit verschillende soorten hout zoals hardhout, walnoot, eiken, esdoorn maar ook bamboe. Ieder materiaal heeft zijn eigen typerende uitstraling, wat u de mogelijkheid geeft om jaloezieën te kiezen die passen bij uw persoonlijke smaak. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in breedtes, wat zorgt voor een variatie in mate van lichtinval. Kamers Zonwering laat u graag de verschillende mogelijkheden zien en kan u voorzien van advies. Wij helpen u graag verder met het vinden van de best passende binnenzonwering die voldoet aan uw wensen en budget.

Waarom kiezen voor houten jaloezieën

Moderne uitstraling
Zéér goede bescherming tegen zonlicht
Onderhoudsarm
Goed zicht naar buiten, maar beperkte inkijk
De diverse systemen zijn erg goed bestand tegen weer- en wind
Ook toepasbaar met doorkijkvensters (transparant)
Elektrische bediening d.m.v. afstandsbediening, draadloze schakelaar of handmatig
Duurzaam product

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Onze merken