074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Markiezen

Voor buitenzonwering met een authentieke uitstraling kunt u kiezen voor markiezen. Deze ambachtelijke zonwering wordt tegenwoordig verwezenlijkt in talloze kleuren en dessins. Met deze klassieke zonwering krijgt uw woning een warme uitstraling. Bij markiezen kunt u kiezen tussen voor de klassieke uitvoering van de markies met de toepassing van hout of voor de moderne uitvoering met de toepassing van aluminium. Beide uitvoeringen zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Met markiezen verwezenlijkt u een klassieke uitstraling van uw woning

Met markiezen kiest u voor een klassieke zonwering. De markiezen bieden de mogelijkheid om de authentieke zonwering te combineren met het gebruik van moderne materialen. De markiezen zijn te bedienen met de hand, met elektrische bediening, met afstandsbedeining en zelf met automatische bediening door toepassing van een zon- en windautomaat. Bent u op zoek naar passende buitenzonwering en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bij Kamers Zonwering kunt u rekenen op vakkundig en persoonlijk advies.

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Markiezen geplaatst door Kamers Zonwering

Horizontale jaloezieën
Header Raambekleding
Serre- en verandazonwering

Onze merken

Openingstijden

Maandag - Gesloten (Montage)
Dinsdag - Gesloten (Montage)
Woensdag - 13:30 tot 17:30
Donderdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 20:00
Vrijdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 17:30
Zaterdag - 10:00 tot 15:30

Het is uiteraard mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak in te plannen in de showroom of bij u op locatie

Contact

Kamers Zonwering & Raamdecor
Marskant 16
7551 BV HENGELO ov
T: 074 - 2433770
E: info@kamers-zonwering.nl