074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Serre & verandazonwering

Een serre creëert meer licht en ruimte in een woning. Het zorgt voor een heerlijke zonnige zitplek wanneer het nog niet warm genoeg is om buiten te gaan zitten. De uitbouw van een serre bestaat voornamelijk uit glas en dit vraagt om speciaal passende zonwering. Kamers Zonwering is uw specialist voor serre zonwering. Als dealer van verschillende fabrikanten vindt u in ons assortiment verschillende mogelijkheden voor serre zonwering op maat.

Creëer een warme sfeer en comfortabele temperatuur in uw serre met de juiste zonwering

Serre zonwering kan worden verwezenlijkt aan de buitenkant en binnenkant van de serre. Gericht op de binnenkant kan Kamers Zonwering de best passende serre zonwering voor u realiseren die past bij de sfeer die u wilt creëren. Daarbij heeft u de keuze uit verscheidene kleuren en diverse patronen. Kamers Zonwering vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden in toepassing, uitvoering en bediening. Wij verwelkomen u graag daarvoor in onze winkel in Hengelo.

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Serre en verandazonwering geplaatst door Kamers Zonwering

Horizontale jaloezieën
Serre- en verandazonwering
Header Raambekleding

Onze merken