074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Rolgordijnen

Sinds jaar en dag worden rolgordijnen toegepast als binnenzonwering. De collectie van rolgordijnen is tegenwoordig uitgegroeid tot een zeer uitgebreide en stijlvolle collectie waarin u een eindeloze keuze heeft in variaties. 

Duette shades

Rolgordijnen bij Kamers Zonwering

Bij Kamers Zonwering kunnen rolgordijnen geheel op persoonlijke wensen worden afgestemd. U kiest de gewenste stof, de juiste kleur, de mate van doorzichtigheid en eventuele extra decoratieve opties. Wat is de stijl van uw huisinterieur? Modern, landelijk, klassiek of industrieel: Kamers Zonwering biedt de daarbij passende rolgordijnen.

Talloze materialen, exclusieve ontwerpen en kleuren en de afwerking dragen bij aan een veelzijdige collectie

Komt u langs in onze winkel, dan vertellen wij u graag over de mogelijkheden in rolgordijnen. Kies de stof die bij u of de betreffende kamer past, van lichtdoorlatend tot verduisterend en van verschillende mooie motieven tot felle uni kleuren. Gericht op extra comfort vindt u in het assortiment ook rolgordijnen met een extra coating voor warmtewering en rolgordijnen met een coating voor vuil- en vochtbestendigheid. Bij Kamers Zonwering vindt u rolgordijnen van hoogwaardige kwaliteit en u ontvangt een langdurige garantie op de aankoop zodat u bent verzekerd van jarenlang plezier. De rolgordijnen van Luxaflex® zijn behandeld met Dustblock® deze stoffen zijn dan ook antistatisch en vocht- en vuil afstotend en daarom uitermate geschikt voor badkamers en keukens. Met Dustblock® blijven stoffen er fris en levendig uitzien en zijn ze echt duurzaam. Voor uw badkamer- en keukenramen hoeft functionaliteit dus niet ten koste te gaan van stijl.”

Duette shades

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Onze merken