074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Horren

Kamers Zonwering is zowel specialist in zonwering als specialist in horren voor ramen en deuren. Raam- en deurhorren bieden de mogelijkheid om uw huis goed te ventileren, zonder dat u last krijgt van naar binnen vliegende insecten. Kamers Zonwering is leverancier van zowel Luxaflex® als Unilix horren®  De producten van Luxaflex® en Unilux® bieden effectieve oplossingen voor ieder soort raam of deur.

Raamhorren

Bij Kamers Zonwering vindt u kwaliteit horren van Luxaflex® en Unilux

De kerneigenschappen van Unilux® producten zijn de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. De horren van Luxaflex® worden gekenmerkt door talloze productvariaties en het gebruik van de beste materialen waarmee de producten voldoen aan de hoogste eisen omtrent kwaliteit en duurzaamheid. Naar wat voor raam- of deurhor bent u op zoek? Kamers Zonwering biedt bijpassend aan de situatie de best passende oplossing voor de raam- of deurhor. Afhankelijk van uw wensen voor ontwerp, comfort en budget biedt Kamers Zonwering uitgebreide keuze in verschillende mogelijkheden. Desgewenst kunnen de horren zelfs op maat voor u worden gemaakt en de door u gewenste hor kan snel door ons worden geleverd.

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Onze merken