074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Vouwgordijnen

In de uitgebreide collectie van raamdecoratie van Kamers Zonwering vindt u onder andere kwaliteit vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten textielstoffen en worden gekenmerkt door een strakke uitstraling. De vouwgordijnen kunnen in ieder soort interieur worden toegepast. Naast de talloze soorten stoffen heeft u ook nog eens keuze in afwerking en bedieningssysteem.

Vouwgordijnen

Kamers Zonwering biedt talloze variaties in sfeervolle vouwgordijnen

Zonder twijfel vindt u bij Kamers Zonwering de vouwgordijnen waarmee u een sfeer in uw woning kunt creëren zoals u die voor ogen heeft. De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in zachte kleuren, natuurtinten en felle kleuren, en u bepaalt ook zelf de mate van doorzichtigheid. Reguleer met de vouwgordijnen eenvoudig de mate van zonlicht én privacy en geniet van de prachtig warme uitstraling die de vouwgordijnen verwezenlijken.

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Onze merken