074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Terraszonwering

Een terrasscherm vergroot het comfort van uw terras. Terrasschermen bieden extra bescherming tegen zon en wind, waarmee het zitplezier wordt vergroot. Eveneens bieden de terrasschermen extra privacy. Bij de terrasschermen heeft u een uitgebreide keuze in materiaal, kleuren en dessins. De verschillende mogelijkheden in ontwerp en uitvoering maken het mogelijk om met de terrasschermen uw terras een bijzondere uitstraling te geven.

Terraszonwering

Met terrasschermen vergroot u het zitcomfort van uw terras

Bij Kamers Zonwering vindt u ook terrasschermen die eenvoudig kunnen worden weggewerkt door deze op te laten rollen in een smalle cassette. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u gebruik wilt maken van uw terrasschermen en kunt u eenvoudig van uw terras weer een open geheel maken. Hiermee bieden deze innovatieve terrasschermen de oplossing voor efficiënt ruimtegebruik van uw terras. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor terrasschermen, dan kunt u langskomen bij Kamers Zonwering in Hengelo.

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Terraszonwering geplaatst door Kamers Zonwering

Ons werk 1 terras
Ons werk 1 terras
Header Raambekleding
Hordeuren

Onze merken