074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Uitvalschermen

Een uitvalscherm heeft als voordeel dat u veel zicht blijft houden naar buiten toe en dat u met alle gemak uw ramen kunt blijven openen. Bent u op zoek naar een mooie en stevige uitvalscherm voor zonwering? Dan kunt u terecht bij Kamers Zonwering. Als specialist in zonwering vindt u in ons assortiment vele variaties in uitvalschermen.

Geniet met een uitvalscherm van goed zicht naar buiten toe

De uitvalscherm is relatief eenvoudig maar zeer functionele zonwering. Uitvalschermen kunnen goed worden toegepast bij onder andere terrassen, hoge ramen en balkons. Deze buitenzonwering is variabel in uitvalshoek, waardoor u zelf kunt bepalen in welke hoek u de zonwering wilt laten uitvoeren. Daarnaast zijn er vele andere opties mogelijk in ontwerp en bediening. Voor een hogere windvastheid kunt u ook kiezen voor stormvaste armen. Bijpassend aan de situatie en uw wensen kunnen wij u verschillende mogelijkheden laten zien. In ons assortiment vindt u ongetwijfeld de oplossing voor uw buitenzonwering.

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Onze merken