074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

PLISSÉ SHADES

Plissé zonwering heeft een verduisterende werking en zorgt ervoor dat ongewenst zonlicht wordt tegengehouden. Met plissé zonwering bepaalt u zelf de mate van zonlicht of privacy in uw woonruimte. De plissé wordt gekenmerkt door de geplisseerde stof, wat inhoudt dat de stof zigzag gevouwen is. De scherpe vouw geeft deze raamdecoratie een zeer stijlvolle en elegante uitstraling. Plissé zonwering kan van boven naar beneden, van beneden naar boven of beide richtingen op worden bediend. De Plissé Shades® zijn uitermate geschikt voor iedere kamer en stijl en passen net zo goed in woonkamers en serres als in badkamers en keukens.

Plissé zonwering is geschikt voor alle raamgroottes en raamvormen

Plissé zonwering is door de verschillende uitvoeringsmogelijkheden toepasbaar bij ramen van elke grootte, elke vorm en in elk soort ruimte. U kunt kiezen voor een geheel verduisterende of een lichtdoorlatende plissé. Bij Kamers Zonwering vindt u plissé zonwering in verschillende variaties. Met de vele mogelijkheden in kleuren, stijlen, stof structuren en dessins kunnen wij uw wensen vertalen in de beste oplossing voor uw raamdecoratie. Wij voorzien u graag van passend advies voor de raamdecoratie naar uw wensen. De stijlvolle Plissé Shades® zijn zo ontworpen dat ze passen op bijna elke raamvorm van zeer grote of ronde ramen tot deuren of draai- en kiepramen. Tevens zijn Plissé Shades® perfect voor moeilijk bereikbare dakramen en serres. 

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1
Logo Luxaflex