074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Terras

Bij Kamers Zonwering vindt u ook terrasschermen die eenvoudig kunnen worden weggewerkt door deze op te laten rollen in een smalle cassette. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u gebruik wilt maken van uw terrasschermen en kunt u eenvoudig van uw terras weer een open geheel maken.

Pergola zonwering

Met pergola zonwering creëert u een bijzondere zitplek in uw tuin. Vroeger werd de pergola gekenmerkt door een constructie van houten palen waar klimplanten langs konden groeien, tegenwoordig kunt u een pergola realiseren met een aluminium constructie waarop zonwering kan worden gemonteerd. Met deze zonwering wordt een overkapping gerealiseerd die u beschermt tegen zon en die zorgt voor een sfeervolle zitplek.

Pergola
Serre- en verandazonwering

Serre- en verandazonwering

Een serre creëert meer licht en ruimte in een woning. Het zorgt voor een heerlijke zonnige zitplek wanneer het nog niet warm genoeg is om buiten te gaan zitten. De uitbouw van een serre bestaat voornamelijk uit glas en dit vraagt om speciaal passende zonwering. Kamers Zonwering is uw specialist voor serre zonwering. Als dealer van verschillende fabrikanten vindt u in ons assortiment verschillende mogelijkheden voor serre zonwering op maat.

Vrijstaande zonwering

Een uitvalscherm heeft als voordeel dat u veel zicht blijft houden naar buiten toe en dat u met alle gemak uw ramen kunt blijven openen.

Vrijstaande zonwering

Onze merken