074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Zonwering

Als dealer van diverse kwaliteit fabrikanten van buitenzonwering vindt u bij Kamers Zonwering zonder twijfel de best passende zonwering voor uw situatie. 

Screens afbeelding 1

Screens

Screens als buitenzonwering dragen bij aan een strakke uitstraling van uw woning of pand. De verticale zonwering is weinig windgevoelig waardoor deze zonwering steeds vaker in Nederland wordt toegepast. Met screens behoudt u het zicht naar buiten, maar wordt de lichtstraling en warmte grotendeels geweerd.

Rolluiken

Rolluiken zijn toepasbaar als zonwering, maar dragen ook bij aan privacy en een verhoogde veiligheid van uw woning of pand. Daarnaast beschikken rolluiken over uitstekende eigenschappen voor warmte- en koudewering én geluidsisolatie.

Rolluiken afbeelding 1
Buitenjaloezieën

Buiten jaloezieën

Jaloezieën zijn een veelgebruikt product voor binnenzonwering, maar worden ook als buitenzonwering toegepast. Buitenjaloezieën houden de warmte van het zonlicht optimaal buiten, maar laten ten opzichte van luiken en screens veel meer licht naar binnen. U kunt de hoogte en de kantelhoek van de buitenjaloezieën afstellen voor de juiste hoeveelheid licht in de ruimte.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm heeft als voordeel dat u veel zicht blijft houden naar buiten toe en dat u met alle gemak uw ramen kunt blijven openen.

Terrasscherm

Terraszonwering

Bij Kamers Zonwering vindt u ook terrasschermen die eenvoudig kunnen worden weggewerkt door deze op te laten rollen in een smalle cassette. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u gebruik wilt maken van uw terrasschermen en kunt u eenvoudig van uw terras weer een open geheel maken.

Onze merken