074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Rolluiken

Rolluiken zijn toepasbaar als zonwering, maar dragen ook bij aan privacy en een verhoogde veiligheid van uw woning of pand. Daarnaast beschikken rolluiken over uitstekende eigenschappen voor warmte- en koudewering én geluidsisolatie.

Rolluiken

Rolluiken van Kamers Zonwering

Rolluiken zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Als dealer van kwaliteit fabrikanten vindt u bij Kamers Zonwering rolluiken die voldoen aan hoge vereisten omtrent zonwering, veiligheid en isolatie. Er zijn zelfs rolluiken verkrijgbaar met de toepassing van extra beveiliging. De beveiliging houdt het omhoog trekken van de rolluik tegen.

Naast zonwering dragen rolluiken bij aan isolatie en veiligheid

Naast rolluiken in het wit zijn rolluiken tegenwoordig praktisch in elke kleur verkrijgbaar. Hierdoor is het mogelijk om een kleur te kiezen die past bij de uitstraling van uw woning. In onze showroom vindt u verschillende uitvoeringen van rolluiken. Steeds vaker kiezen mensen voor elektronische bediening voor groter bedieningsgemak. Naast de rolluiken met handbediening vindt u bij ons daarom rolluiken met elektrische bediening, afstandsbediening en automatische bediening.

Rolluiken 2

Waarom kiezen voor rolluiken ?

Gemakkelijk te bedienen: elektrisch of handmatig
Inbraakpreventie
Geluiddempend
In elke kleur toepasbaar: goede match met uw huis
Uitstekende isolerende werking
Duurzaam product

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Rolluiken geplaatst door Kamers Zonwering

Rolluiken ons werk
Rolluiken

Onze merken