074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Pergola zonwering

Met pergola zonwering creëert u een bijzondere zitplek in uw tuin. Vroeger werd de pergola gekenmerkt door een constructie van houten palen waar klimplanten langs konden groeien, tegenwoordig kunt u een pergola realiseren met een aluminium constructie waarop zonwering kan worden gemonteerd. Met deze zonwering wordt een overkapping gerealiseerd die u beschermt tegen zon en die zorgt voor een sfeervolle zitplek.

Creëer een sfeervolle zitplek in uw tuin met pergola zonwering

De pergola zonwering laat een groot deel van het daglicht door, maar biedt goede bescherming tegen UV-stralen. Voor pergola zonwering heeft u bij Kamers Zonwering een uitgebreide keuze uit mogelijkheden. De verschillende pergola zonweringen zijn op diverse manieren te bedienen en u kunt ook kiezen voor een waterafstotende doek die extra bescherming biedt bij regen. Als dealer van verschillende kwaliteit fabrikanten kunnen wij u voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Kom langs bij onze showroom in Hengelo en ontdek de mogelijkheden in uitvoering, afwerking in vormgeving. Kamers Zonwering biedt u kwaliteit pergola zonwering voor jarenlang plezier.

Advies → Opmeten →  Montage

Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.  De producten worden vakkundig door medewerkers van Kamers Zonwering gemonteerd.

Screens afbeelding 1

Pergola zonwering geplaatst door Kamers Zonwering

Ons werk
Serre- en verandazonwering
Header Raambekleding
Hordeuren
Hordeuren
Zonwering header

Onze merken