074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Luxaflex® Almelo

Heel Almelo kiest voor Luxaflex® producten van Kamers Zonwering. Luxaflex® brengt al jaren binnen- en buitenzonwering en horren van topkwaliteit op de markt. Kamers Zonwering is officieel dealer van dit mooie merk en wij adviseren u dan ook graag!

Topmerk Luxaflex® in Almelo

Luxaflex® bracht meer dan zestig jaar geleden hun eerste product op de markt en is sindsdien hét merk voor innovatieve zonwering en raamdecoratie. Luxaflex® heeft in de afgelopen jaren veel prijzen gewonnen met hun trendy, functionele en duurzame producten. Met Luxaflex® haalt u een topproduct van de beste kwaliteit in huis.

Luxaflex® staat bekent om moderne designs. Tijdens de productie wordt er altijd gekeken naar de huidige woontrends en naar het gemak voor de klant. Ondanks dat er in het productieproces rekening wordt gehouden met functionaliteit en design, kunnen alle producten op maat worden gemaakt. We zorgen er niet alleen voor dat het past in het desbetreffende raamkozijn, maar ook bij de sfeer van uw woning.

Kamers Zonwering voor Luxaflex® in Almelo

Voor een topproduct van Luxaflex® gaat u naar Kamers Zonwering in Almelo. Als officieel Luxaflex® dealer kunnen we u volledig informeren en adviseren. Wij kennen de producten goed en weten daarom precies welke oplossing geschikt is voor u. In onze Luxaflexshop kunnen we alle producten, materialen en kleuren laten zien.

Om volledig te kunnen voldoen aan uw vraag, maken we producten op maat. Onze specialist komt de maten opnemen, zet deze door aan het productieteam en monteert vervolgens de zonwering of hor in uw woning in omgeving Almelo.

Openingstijden

Maandag - Gesloten (Montage)
Dinsdag - Gesloten (Montage)
Woensdag - 13:30 tot 17:30
Donderdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 20:00
Vrijdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 17:30
Zaterdag - 10:00 tot 15:30

Het is uiteraard mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak in te plannen in de showroom of bij u op locatie

Contact

Kamers Zonwering & Raamdecor
Marskant 16
7551 BV HENGELO ov
T: 074 - 2433770
E: info@kamers-zonwering.nl