074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Luxaflex® Enschede

Voor producten van topmerk Luxaflex® in Enschede gaat u naar Kamers Zonwering. Als officieel dealer van kunnen we u adviseren en alle producten laten zien in onze winkel.

Ervaar de voordelen van Luxaflex® in Enschede

Als bedrijf met passie voor zonwering en raamdecoratie, raden wij Luxaflex® zeker aan. Luxaflex® ontwikkelt innovatieve en gebruiksvriendelijke zonwering en raamdecoratie. Door zich te blijven ontwikkelen en verbeteren levert Luxaflex® steeds weer producten van de beste kwaliteit. Het is dan ook een duurzaam merk waar u op kunt vertrouwen.

De designers van Luxaflex® zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, en verwerken deze kennis in de producten. U kunt dan ook altijd rekenen op moderne designs en optimale functionaliteit. Zit de gewenste zonwering er niet tussen voor u? Luxaflex® maakt ook producten op maat, zodat het volledig past bij uw wensen en uw persoonlijke smaak.

Voor Luxaflex® in Enschede gaat u naar Kamers Zonwering

Spreken de voordelen van Luxaflex® u ook aan? Kom een lans bij Kamers Zonwering in Hengelo om u te laten informeren. Wij zijn officieel dealer van Luxaflex en hebben volledige kennis van alle producten. Wij kunnen u adviseren over functionaliteit, materialen en kleuren. In onze winkel kunt u alles rustig bekijken om een juiste keuze te maken. Als u eruit bent komt een specialist langs om de maten op te nemen, zodat de fabriek aan de slag kan met het maatwerk. Vervolgens komt de specialist de zonwering of hor bij u thuis monteren. Wilt u nu alvast meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze winkel in Hengelo.

Openingstijden

Maandag - Gesloten (Montage)
Dinsdag - Gesloten (Montage)
Woensdag - 13:30 tot 17:30
Donderdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 20:00
Vrijdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 17:30
Zaterdag - 10:00 tot 15:30

Het is uiteraard mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak in te plannen in de showroom of bij u op locatie

Contact

Kamers Zonwering & Raamdecor
Marskant 16
7551 BV HENGELO ov
T: 074 - 2433770
E: info@kamers-zonwering.nl