074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Luxaflex® Twente

Kamers Zonwering is officieel dealer van Luxaflex® in Twente. Wij kunnen u alle producten laten zien en u informeren over de mogelijkheden. En dat zijn er een hoop! Luxaflex® is een geweldig product waar onze specialisten in Twente u graag over vertellen.

Voordeel van Luxaflex® in Twente

Luxaflex is sinds 1951 marktleider in innovatieve, moderne en gebruiksvriendelijke zonwering en raamdecoratie. Het merk heeft vele prijzen gewonnen en blijft zich ontwikkelen en verbeteren om altijd de beste kwaliteit te kunnen bieden. Luxaflex® producten zijn dan ook duurzaam en zorgen jarenlang voor goede zonwering.

Naast kwaliteit staan functionaliteit en design centraal. Luxaflex® wordt gezien als dé trendsetter in de markt en is dan ook altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends. Elk type zonwering kan worden afgestemd op het uiterlijk van uw woning en op uw persoonlijke behoefte. Het merk ontwikkelt binnen- en buitenzonwering en horren op maat. Tevens biedt Luxaflex® verschillende soort bedieningssystemen die bijdragen aan het gemak en de veiligheid van de klant.

Officieel dealer van Luxaflex® in Twente

Gaat u ook voor duurzaamheid en functionaliteit? Voor Luxaflex® in Twente gaat u naar Kamers Zonwering. Wij zijn officieel dealer en beschikken over de nodige kennis om u volledig te informeren. Wij denken altijd met u mee en kunnen in onze officiële Luxaflex® shop alle oplossingen presenteren. We adviseren u niet alleen over de producten, we kunnen u ook helpen bij het maken van keuzes over bijvoorbeeld materialen en kleuren.

Als u een keuze heeft gemaakt komt onze specialist de maten opnemen bij u thuis. Wij laten het gewenste product op maat maken en komen het vervolgens monteren in Twente en omstreken. Wilt u meer weten of alvast een en ander bekijken? Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel in Twente!  

Openingstijden

Maandag - Gesloten (Montage)
Dinsdag - Gesloten (Montage)
Woensdag - 13:30 tot 17:30
Donderdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 20:00
Vrijdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 17:30
Zaterdag - 10:00 tot 15:30

Het is uiteraard mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak in te plannen in de showroom of bij u op locatie

Contact

Kamers Zonwering & Raamdecor
Marskant 16
7551 BV HENGELO ov
T: 074 - 2433770
E: info@kamers-zonwering.nl