074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Raamdecoratie Hengelo

Kamers Zonwering biedt u volop keuze in kwaliteit raamdecoratie in Hengelo. De verschillende soorten raamdecoratie bij Kamers Zonwering bieden de oplossing voor het tegenhouden van zonlicht en vormen een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. De verschillende producten maken het mogelijk om te variëren met licht en sfeer in uw woonruimte. U vindt in ons assortiment:

Kamers Zonwering is dé specialist in raamdecoratie in Hengelo

Bijpassend aan ieder soort raam vindt u bij Kamers Zonwering in Hengelo geschikte raamdecoratie. Kamers Zonwering is onder andere dealer van Luxaflex® raamdecoratie. Luxaflex® biedt producten gericht op functionaliteit en design waarbij gebruik wordt gemaakt van topkwaliteit materialen. Wij kunnen uw specifieke wensen en eisen voor raamdecoratie vertalen in een passende oplossing. Qua ontwerp, stoffering, afmeting en bediening heeft u keuze uit ontelbare variaties en op deze manier kunt u de raamdecoratie geheel afstemmen op uw specifieke wensen, interieur en behoeften.

Een topdeal voor raamdecoratie vindt u in onze winkel in Hengelo

Als dealer van diverse kwaliteit fabrikanten vindt u in onze winkel in Hengelo een compleet aanbod van beschikbare raamdecoratie. Onze medewerkers beschikken over grondige kennis en kunnen u voorzien van deskundig advies. Zelfs maatwerk is mogelijk om het perfecte product te leveren en de gewenste raamdecoratie kan vakkundig door onze medewerkers in Hengelo worden gemonteerd. Bij Kamers Zonwering vindt u raamdecoratie in Hengelo bijpassend aan ieders wensen en budget.

Openingstijden

Maandag - Gesloten (Montage)
Dinsdag - Gesloten (Montage)
Woensdag - 13:30 tot 17:30
Donderdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 20:00
Vrijdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 17:30
Zaterdag - 10:00 tot 15:30

Het is uiteraard mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak in te plannen in de showroom of bij u op locatie

Contact

Kamers Zonwering & Raamdecor
Marskant 16
7551 BV HENGELO ov
T: 074 - 2433770
E: info@kamers-zonwering.nl