074 - 243 37 70 info@kamers-zonwering.nl

Terrasoverkapping Hengelo

Uw specialist voor een terrasoverkapping is Kamers Zonwering in Hengelo. Een overkapping van uw terras vergroot het zitcomfort doordat deze bescherming biedt tegen zon, wind en regen. Bij de keuze van uw terrasoverkapping is het van belang dat deze past bij de stijl van uw woning. Wordt uw woning gekenmerkt door een authentieke, klassieke of juist moderne uitstraling? U kunt bij ons in Hengelo terecht voor de best passende terrasoverkapping zodat u kunt gaan genieten van jarenlang zitplezier.

Kamers Zonwering is uw specialist voor een terrasoverkapping in Hengelo

Kamers Zonwering is dealer van diverse kwaliteit fabrikanten, zoals Luxaflex®, Markilux®, Heroal® en Sunmaster®. Hierdoor beschikken wij over verschillende mogelijkheden voor een terrasoverkapping. Als klant heeft u keuze uit diverse kleuren en verschillende soorten afwerkingen.  Dit maakt het mogelijk om een bijzonder sfeervolle buitenplek bij uw woning te creëren. Denkt u er over na om een terrasoverkapping te laten plaatsen? Dan voorzien wij u graag van passend advies. U kunt aangeven wat uw wensen zijn en wij vertalen deze graag in een passend ontwerp. Voor een perfect passende terrasoverkapping is zelfs maatwerk mogelijk.

Uw terrasoverkapping in Hengelo kan vakkundig door Kamers Zonwering worden gemonteerd

De gewenste overkapping kan vakkundig door de medewerkers van Kamers Zonwering worden gemonteerd. Daarbij kunnen wij zelfs uw terrasoverkapping voorzien van terrasverwarming en terrasverlichting. Zo realiseren wij een complete terrasoverkapping voor optimaal zitplezier. Wenst u meer informatie over het aanbod van terrasoverkappingen bij ons in Hengelo? Wij verwelkomen u daarvoor graag in onze showroom.

Openingstijden

Maandag - Gesloten (Montage)
Dinsdag - Gesloten (Montage)
Woensdag - 13:30 tot 17:30
Donderdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 20:00
Vrijdag - 10:00 tot 12:30 | 13:30 tot 17:30
Zaterdag - 10:00 tot 15:30

Het is uiteraard mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak in te plannen in de showroom of bij u op locatie

Contact

Kamers Zonwering & Raamdecor
Marskant 16
7551 BV HENGELO ov
T: 074 - 2433770
E: info@kamers-zonwering.nl